With advantaged sees over the ria shore in Aveiro, West Portugal, this cutting edge seaside house is intended to oblige a multigenerational family. Youngsters, guardians and grandparents can meet up in the associated, social living spaces, while likewise having the option to track down tranquil confinement in more private rooms. Made by compositional firm Atelier Lopes da Costa, the house structure is sharp and minimal with a pitched rooftop. Contemporary wood cladding and differentiating white render separate the strong exterior to make a more powerful completion. Projecting overhangs on the main floor are light in sway, with clear glass balustrades appended so the proprietors can absorb the quiet display.

Be sure to subscribe to Home Designing on Youtube for regular architecture and design videos.

Did you like this article?

Share it on any of the following social media channels below to give us your vote. Your feedback helps us improve.

close